Contacte
Quim Casas
[email protected]
Telèfon: 685844123
Qüestions
Joan Cama
[email protected]
Telèfon: 685844123

Tocar de peus a terra

L’Earthing o, fent una traducció ràpida, el terrejar, ens explica la importància de la connexió del nostre cos amb la terra. El circuit elèctric del nostre cos necessita descarregar-se i tocar el terra. Segons aquesta tendència un bon contacte amb el terra normalitza el ritme biològic del cos i això, a part de reduir l’estrès, ajuda a carregar el cos d’energia.

L’energia és precisament el què necessitem quan ens hem de dirigir al públic. Volem comunicar amb força, ganes i passió. Això només s’aconsegueix si tenim una bona energia. I el control d’aquesta energia comença als nostres peus. Cada vegada que fem una comunicació en públic hem de pensar en els nostres peus. Abans de començar a parlar, cal mirar els nostres peus. Els peus ens donaran l’energia que hem de transmetre.

Necessitem tocar de peus a terra, en sentit literal. Que tota la planta del peu estigui en contacte amb el terra, amb força. Com si ens volguéssim arrapar amb el còrtex terrestre. Si tenim un bon contacte amb el terra aconseguim transmetre amb força, seguretat. Ens fa més senzilla la nostre xerrada i sens dubte transmetem amb més energia. Quan la xerrada vagi avançant, podrem començar a moure’ls, a caminar, sempre tocant bé el terra.

Abans de començar a parlar pensem en els nostres peus i assegurem-nos que els tenim ben enganxats al terra.

Avatar de l'autor
Sergi Font
Utilitzem cookies per oferir una millor experiència.

Inicia sessió per continuar