Contacte
Quim Casas
[email protected]
Telèfon: 685844123
Qüestions
Joan Cama
[email protected]
Telèfon: 685844123

El segle de les persones

L’any 2006 la revista TIME et va escollir a tu com a persona de l’any. Aquesta és una tradició que TIME fa des del 1927 per seleccionar quina ha estat la persona més destacada d’aquell any segons l’equip de redacció de la revista. I el 2006, a l’inici del s.XXI va escollir, que el protagonisme se l’havien d’endur totes les persones que creaven, participaven, escrivien, gravaven, piulaven, feien fotos, vídeos, llistes, cançons i les compartien per les diferents xarxes. Les persones que omplien internet de contingut. Les persones.

Teníem clar que el s.XXI havia de ser el segle de les persones, i no només de la seva relació a través de les xarxes socials sinó també el segle de les relacions personals. El segle que posés a la persona al centre de l’activitat econòmica, política, cultural i social. És per això que és cada vegada més necessària la gestió personal. La gestió de la comunicació amb les persones del nostre entorn.

Si ens creiem que el s. XXI és el segle de les persones hem de començar per escoltar a les del nostre entorn. A mirar-les. Hem de ser conscients com ens comuniquem amb elles. Treballem en equip. Fem que el protagonisme real el prenguem les persones.

Només dues idees claus per resumir-ho:

  • Mirem als ulls de les persones que ens parlin.
  • Escoltem-les fent l’esforç d’entendre què ens estan dient.

I somriem, que avui és un bon dia!

Avatar de l'autor
Sergi Font
Utilitzem cookies per oferir una millor experiència.

Inicia sessió per continuar