Contacte
Quim Casas
[email protected]
Telèfon: 685844123
Qüestions
Joan Cama
[email protected]
Telèfon: 685844123

Com causar una bona impressió

Els dies poden començar molt d’hora i acabar molt tard, quan les dues circumstàncies coincideixen s’acumula el cansament i no ens permet donar el millor de cada persona.

Som conscients que hem de descansar, que cal trobar elements de fuga i que és important gestionar la feina, però no sempre ho aconseguim. Quan hem de fer una intervenció en públic i el nostre estat no és el millor, cal que treballem la respiració per poder transmetre bé el nostre missatge.

La comunicació en públic és molt transparent. L’audiència és capaç de detectar l’estat físic de la persona que està parlant i aquesta circumstància influencia a la forma com es rep el missatge. Per tant és bo saber algunes dues petites tècniques per poder causar una bona impressió:

  • Respirar: és molt bo activar-nos. Normalment el cansament va acompanyat d’una baixada de la tensió del cos. Activem la respiració fent respiracions curtes i ràpides (sense arribar a marejar-nos). Això es pot fer uns 10 minuts abans d’una intervenció. Activarà el cos, però també gastarà més energia, per tant cal ser conscients de la durada de l’acte o intervenció per gestionar la nostra energia.
  • Col·locar bé el cos: Una bona col·locació, oberta, amb la musculatura amb la tensió justa ajudarà a mantenir la força del missatge. Pensem sobretot en la col·locació de l’esquena, no deixem que estigui encorbada.

D’aquesta manera podrem gestionar la nostra energia i transmetre un bon missatge. Però sobretot cal que fem cas al nostre cos, que l’escoltem i que tinguem la capacitat de trobar moments pel descans. El cos te memòria i és important que tingui les seves estones de descans per poder descansar la musculatura i la ment.

Avatar de l'autor
Sergi Font
Utilitzem cookies per oferir una millor experiència.

Inicia sessió per continuar